Szász Lea: Valóság

Gratulálunk, bekerültél a mesekönyvbe!

Egyszer volt, hol nem volt, éppen a 21. században volt három jó barát. Ők a történetünk főszereplői: Blanka hercegnő, Evelin, a diszkó DJ-je és Lea, a vudu-varázsló lánya.
Bár mindhárman különböznek, mégis királyságunk legjobb barátai. Történetünk további szereplői: Lehel, a szőke herceg, Antal, a jóképű paraszt és Szebasztián, a beképzelt herceg. A továbbiakban egy átlagos napjukat fogom elmesélni.
Természetesen Evelin beleszeret Szebasztiánba, Blanka és Lehel élik tovább baráti kapcsolatukat, Lea pedig beleszeret Antalba, bár nem akarja elmondani neki érzéseit. Evelin segíteni szeretne Leán, ezért beszél Antallal, habár neki is megvannak a párkapcsolati problémái. Lea már nem tudja magában tartani Antal iránt érzett szerelmét. Leát az összes barátja depressziósnak tartja, csak Antal látja őt olyannak, amilyen valójában. Evelin és Blanka egyre többet barátkozik, Leát már kapdossa az irigység, de ettől még jóban vannak. Lehelnek és Leának van közös múltja, habár mindketten továbbléptek. Lea bízik abban, hogy Antal szereti őt, viszont nem így van, mivel a jóképű paraszt a hercegnőt szereti. És ez így megy napok óta. Reggeltől estig. Az élet alakulása a történetben nem éppen kedvező. Aki azt hiszi, hogy ez egy mese, az nagyon téved, mivel ez az én egyik napom, az enyém, Szász Leáé!

2016

Itt tudsz kommentelni

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.